Zarucnicki Prsten

KAKO SAM SMRŠALA I SPASILA SVOJU VEZU I BRAK

KAKO LAKO SMRŠATI 26 KILOGRAMA KOD KUĆE!
Dosta vam je suvišnih kilograma? Ne uspijevate da smršate? Ili vraćate izgubljene kilograme nakon što ih uspijete skinuti? Želite nositi omiljenu haljinu, ali ne možete “stati” u nju i kupovina lijepe odjeće vam predstavlja veliki problem?

Dijana Kucic

“Zahvalna sam onim ljudima koji su mi govorili da sam debela i s visoka gledali na mene. Da nije bilo njih, još uvijek bih bila debeljuca!” kaže Dijana Kucic koja je smršala 26 kilograma. Na svom putu do lijepog tijela isprobala je cijelu gomilu raznih dijeta, ali ispostavilo se da je najjednostavnija metoda zapravo i najdjelotvornija. Dijana je detaljno ispričala o ovoj metodi koja također sprječava proces vraćanja kilograma. Evo njene zadivljujuće priče…

Nikad nisam bila krhka djevojka, ali se nisam pretjerano brinula zbog viška kilograma. Kada sam upoznala svog budućeg muža, Igora, opustila sam se i osvijestila se tek kad sam shvatila da sam zaista debela.

Kada sam upoznala Igora opustila sam se i osvijestila se tek kad sam shvatila da sam zaista debela.

Sa Igorom sam u vezi više od 7 godina, imamo dvoje divne djece. Ali sve do nedavno smo, kao što bi se reklo, “živjeli zajedno razdvojeni”. Igor je živio u svom stanu, mnogo je radio i povremeno me posjećivao. Onda bi ponovo odlazio.

Od samog početka naše veze čekala sam da me zaprosi. To je bio moj san!

Kad će konačno da me zaprosi? To je bio moj san!

Kad sam ostala trudna prvi put mislila sam da ćemo sigurno da se uzmemo. Ali nisam bila te sreće. Igor me je posjećivao, ja sam ga čekala…

Kad se rodio naš stariji sin bili smo sretni. Priznao je dijete, obasipao me brigom i pomagao mi u svemu. Osjećala sam da nas voli, ali to je bila njegova posebna vrsta ljubavi.

Dijana sa Sinom

Za drugi rođendan našeg sina odlučili smo da zajedno odemo 2 sedmice na more. More, sunce i pijesak. Toliko mi je bio potreban odmor!

Egipat je nudio fini hotel, toplu plažu i “ol inkluziv” obroke – za nas je to bila savršena opcija.

Odjednom sam na plaži primijetila da Igor provodi dosta vremena gledajući jednu djevojku. Ništa nisam rekla, nego sam odlučila da i ja posmatram njega. Prvo sam pomislila da se zaljubio na prvi pogled. Ali kasnije je promijenio predmet posmatranja i počeo gledati drugu djevojku, onda opet neku drugu i tome nije bilo kraja!

Bila sam bijesna! Moj sin i ja kao da nismo postojali.

Odjednom mi je sinulo da prosto voli mršave djevojke!

Nikad nisam htjela da izgledam kao ljubomorna budala i zato sam pokušala da se smirim i sve analiziram. Odmah sam shvatila da sve djevojke koje je gledao imaju jednu zajedničku osobinu – bile su dvaput mršavije od mene! Ova misao me pogodila poput groma. On prosto voli mršave djevojke! Možda je to bio razlog njegovog ponašanja u našoj vezi???

Čak sam i snimila jednu fotografiju na kojoj me grli, a gleda u drugu “mršavu djevojku”, pogledajte:

Dijana, Igor i njihov sin

Igor mi nikad nije rekao da mu se ne sviđa moj izgled. Nikad nije tražio da smršam, niti bilo šta slično. Ali nije bilo ni prosidbe o kojoj sam toliko maštala.

Ovakvo razmišljanje me je uznemirilo, sa stresom sam se borila zahvaljujući švedskom stolu. Te dvije sedmice sam jela za troje.

Kad smo se vratili sa odmora izvagala sam se i šokirala. Zajedno sa preplanulim tenom donijela sam iz Egipta i 9,5 kila. Bila sam na ivici nervnog sloma.

Počela sam da pretražujem na internetu teme o mršavljenju, ali nekoliko sedmica nakon toga sam otkrila da sam trudna po drugi put! Moj odmor je bio plodan u svakom smislu te riječi. Naravno da sam u takvom stanju prestala da razmišljam o mršavljenju, moje misli su bile na drugoj strani…

I tako, nastavila sam da sumnjam da se Igoru ne sviđam kao žena.

Nisam mogla da prestanem da mislim o tome da se Igoru ne dopadam kao žena. Skoro da sam odlučila da pobacim. Drago mi je da mi je Igor kategorično zabranio da čak i razmišljam o tome.

I tako smo dobili drugo dijete, još jednog sina. Historija se ponavljala. Igor je priznao dijete i obasuo nas brigom, ljubavlju i pažnjom. Ali samo kad je bio tu. Nijedna jedina stvar u stanu nije bila njegova, osim četkice za zube, a ja sam se fokusirala na djecu i to je bio moj način da se izborim sa ovom situacijom.

Kada sam prestala da dojim ponovo su me počele mučiti misli o mršavljenju. Nisam mogla zaboraviti naš odmor, vidjela sam kako Igor zadivljeno gleda u mršave djevojke, a u našoj vezi se ništa nije promijenilo. Još uvijek sam imala 88 kila.

Tada sam imala 88 kila. I odlučila sam!

Dijeta

Odlučila sam da je vrijeme za promjenu! Sve sam isprobala: dijete – možda čak i desetak, razne fitnes programe, omotače za tijelo, posebne masaže itd, itd. Sve ove stvari ili nisu pomagale ili su samo privremeno pomagale – čim bih skinula kilograme, oni bi se vraćali još brže.

Treninzi

Srela sam Kristinu u pekarito je žena koja se porodila u istom porodilištu kao i ja sa drugim djetetom. Jedva sam je prepoznala, bila je dva puta veća od mene, a sad je bila gotovo 3 puta manja nego nakon porođaja!!!

“Nevjerovatno!”, izletjelo mi je umjesto da je pozdravim. “Ne mogu da vjerujem rođenim očima! Kristina, jesi li to ti?!”

“Malo sam mršavija nego prije, zar ne?”, rekla je sa smješkom dok je kupovala kolače.

“I jedeš tijesto? Kako ti to uspijeva? Kako??? Ja sam probala da se bavim sportom, da držim dijete, saune i još koješta, sve sam probala! Mogla sam samo da skinem 3 kila najviše, a onda bih dobila još 7!” Skoro da sam zaplakala, dobro se sjećam ovog trenutka jer su svi u pekari gledali u mene.

“Dijana, kakve dijete, kakve saune, jesi li poludjela? Imam ideju. Hajdemo do mene da se malo ispričamo, muž mi je sad na poslu, popićemo kaficu i popričati. Ja ću da se počastim ovim kolačima, a ti možeš da piješ mlaku vodu”, rekla je Kristina lukavo me gledajući. “Sve ću da ti ispričam, pokazaću ti, čak ću ti dati i da probaš.”

Dijana, kakve dijete, kakve saune, jesi li poludjela?

Užasno me zanimalo i odmah sam pristala. Osim toga, Irfan je išao na put sljedećeg dana i ostaje dvije sedmice, pa je htio da bude sa djecom i ja sam imala malo vremena za sebe.

Kristina je skinula 33 kilograma za bukvalno 3,5 mjeseca čim je prestala da doji. Nije bila na dijeti, nije postila i nije išla u teretanu. Živjela je svojim normalnim životom i ni u čemu se nije ograničavala.

Njeno tijelo je bilo mršavo kao u djevojke. Za divno čudo, tako veliki gubitak kilograma nije ostavio strije na njenoj koži. Pomislila sam da bi Igor sigurno uživao da je gleda.

Obuzele su me jake emocije kad sam čula kako je lako sve to postigla, kako lako i bezbijedno za svaku ženu koja se želi riješiti suvišnih kilograma. Njen recept za mršavljenje me je prosto šokirao!

Predobro se sjećam pakla koji sam morala proći pokušavajući da skinem koje kilo. Prava noćna mora! Mogla sam da se sjetim depresije kad sam bila na dijeti i stalnih svađa sa Igotom, mojih nervnih slomova i kako sam počela jesti sve bez mjere kada sam iskočila iz šina.

Baš me iznerviralo zbog toga što sam prošla kad sam vidjela da nije bilo potrebe za tim i da može trajno da se smrša. Šteta, ali uspjela sam se izboriti sa tim osjećajem jer sam bar znala sigurno šta sam trebala da radim.

Sad pažljivo slušajte šta mi je Kristina rekla!

Najefikasniji proizvod za mršavljenje je čaj za mršavljenje GoSlim. To je mješavina ljekovitog bilja, posebno uravnoteženog omjera koji pojačava metabolizam, potiče probavu i razgradnju masti pohranjenih u tijelu. Kada se jednom nađe u tijelu, eliminira toksične supstance kroz dva mehanizma. Prvo, uz pomoć adsorpcije i porozne strukture. Drugo, uz pomoć katalitične redukcije (procesa koji privlači negativno naelektrisane jone štetnih materija prema pozitivno naelektrisanim jonima čaja).

GoSlim veže toksine koji se nalaze u ljudskom tijelu i preko vezivanja njihovih molekula ih brzo uklanja kroz crijeva.

Zanimljivo je da su najveći dio korisnih svojstava ovog čaja otkrili u drevnoj Indiji i Kini ljudi koji su pomoću njega prečišćavali vodu za piće i vino. Nakon mnogo vijekova dijetetičari su prepoznali GoSlim kao jednu od najboljih metoda za detoksikaciju.

Kada smo stigli, Kristina me je počastila čajem. Nije to bio obični čaj. Prvo sam se iznenadila, ali ukus je bio baš kao i obični čaj. Bilo je ukusno.

“Ovo je tajna mog mršavog tijela, čaj za mršavljenje GoSlim”, rekla je Kristina. Pokazala mi je pakovanje čaja koji je koristila da napravi napitak. Ne treba nikakav poseban aparat za čaj. Samo ga dodate u šolju vrele vode.

Treba da se pije dva ili više puta dnevno. Najbolji su rezultati kada se pije ujutro, popodne i navečer prije spavanja. Onda se sve suvišne kalorije koje vaše tijelo dobije u toku dana neće skladištiti kao masti. Možete li to da zamislite? To je san snova!

Debela Dijana

“To ne može da bude istina. Je li stvarno tako jednostavno?” Promrmljala sam.

“Možeš da vjeruješ, a i ne moraš, ti biraš. Ako voliš izazove, samo naprijed i sebi još više zakompliciraj život. Htjela si da znaš šta mi se dogodilo i ja sam ti sve ispričala. Sad je sve na tebi. Ja ovo ne prodajem, nemam namjeru da te tjeram da kupiš ovo. Isprobaj ako hoćeš, nastavi da piješ vodu ako nećeš, što se mene tiče možeš sasvim da prestaneš da jedeš. E, da, jesi li za kolač?”, pitala me Kristina dok mi je nudila moj omiljeni ekler.

“Ne, hvala. Treba da idem.”

Tada nisam imala pojma da će mi taj 1,5 sat sasvim promijeniti život…

Razmijenile smo brojeve telefona i ja sam otišla. Kod Katarine sam bila 1,5 sat. Tada nisam imala pojma da će mi taj 1,5 sat sasvim promijeniti život…

Požurila sam kući sva odlučna. Upalila sam kompjuter i odmah naručila GoSlim sa stranice koju mi je dala Katarina. Za tri dana je stigao moj željno iščekivani paket i moje putovanje je počelo!

Izvagala sam se. Vaga je pokazala 88,4 kile. Od tog dana moje svako jutro je počinjalo šoljicom čaja GoSlim.

Sljedećeg dana sam ponovo stala na vagu – 88,5 kg! Dodatnih 100 grama! Malo je reći da sam bila ljuta. Počela sam paničiti.

Nazvala sam Amelu.

“Dženana, smiri se. Težina počinje spadati 4. ili 5. dana. Samo nastavi piti i zaboravi na vagu sljedećih 5 dana i vidjećeš kako ide”, odgovorila je Amela i zvučala je ubijeđeno.

I tako sam nastavila piti. Nisam ništa posebno promijenila u ishrani, samo sam pila jednu šoljicu čaja GoSlim svakog jutra. Baš me zanimalo šta će biti dalje. Još uvek nisam vjerovala da ću početi da skidam kile bez ikakve promjene u ishrani i načinu života.

6-og dana sam se popela na vagu, noge su mi se tresle do nervoze, popela sam se i zatvorila oči. Bojala sam se da pogledam, ali onda sam naglo otvorila oči. Vaga je pokazala 83,3 kile.

Skinula sam 5 kila i 100 grama za 5 dana bez promjena u ishrani i bez vježbanja.

Zabranila sam samoj sebi da se vagam, ali čak i bez vage sam mogla osjetiti da gubim kilograme. Ponekad sam osjećala ugodnu toplotu u rukama, stomaku i butinama. Imala sam ogromnu količinu energije kakvu nisam dugo osjetila. Moj stalni umor je nestao.

Kada sam stala na vagu nakon sedmicu dana, skoro da sam pala u nesvijest. Pokazala je 74,4 kile. To znači da sam skinula još 9 kila za sedam dana.+

Za 12 dana sam postala 13 kila i 700 grama lakša!!!

Igor je stigao kad smo postavljali sto. Kada su čuli da se vrata otvaraju, djeca su potrčala u hodnik da vide svog tatu.

Vrata su se otvorila i Igor je stajao sa ogromnim buketom cvijeća i kutijama sa igračkama za djecu. Djeca su pojurila prema njemu, a on me pogledao preko njih i ostao otvorenih usta. Kutije su mu ispale iz ruku. Kao i cvijeće.

Djeca su skakala od radosti dok su pregledali poklone, a Igor još nije mogao da skine pogled s mene i sagnuo se da pokupi cvijeće.

Nakon nekoliko sekundi smo ostali sami u hodniku. Igor je još stajao sa cvijećem kao omađijan. Počela sam da se smijem i uzela mu buket iz ruku.

“Je li sve u redu? Hajde, uđi!”

“Ti… Šta ti se dogodilo…Kako???” Igot nije mogao da dođe sebi.

“Hoćeš li da me poljubiš ili ćeš samo da stojiš tu?”

Zgodna Dijana

Igor me iznenada zgrabio, podigao u vazduh i počeo da me ljubi dok sam se ja smijala. Sijao je od sreće, mogla sam da osjetim da je obožavao moj izgled.

“Dosta je bilo, spusti me, peri ruke pa da zajedno večeramo!”

Uveče je Igor izgledao napeto, kad sam stavila djecu na spavanje, skočio je na mene kao da nam je prvi put. Ta noć je bila noć za ludo vođenje ljubavi, nisam mogla da se sjetim kad sam se posljednji put osjećala tako poželjno. Potpuno iscrpljeni, zaspali smo pred zoru.

Sljedećeg jutra je Igor predložio da idemo na more 10 dana. Sklopili su neki veliki posao na poslu i dobili su nekoliko slobodnih dana sa novčanim bonusom kao nagradu.

Ja sam bila na sedmom nebu od sreće, nikad se nisam osjećala tako sretno u životu!

Tada sam vodila knjige za nekoliko firmi i uglavnom sam radila od kuće. Ništa važno nije bilo za tu sedmicu i lako sam mogla da otputujem na sedmicu ili dvije, pa sam pristala bez oklijevanja. Djeca su bila oduševljena – baš su bili uzbuđeni što idu na more!

Sad smo odabrali Tunis. Dvokrevetne sobe u hotelu sa četiri zvjezdice. Aranžman je uključivao neograničene obroke, a to je bio odličan test za moj tajni recept! Htjela sam i da vidim kako će se Igor ponašati kad dođemo tamo.

Sva njegova pažnja bila je posvećena meni. Da, bila je to moja lična pobjeda!

Sedmicu dana kasnije smo uživali na plaži u Tunisu sa nevjerovatno čistim morem i uz zvuke talasa. Igor nije skidao pogled sa mene i nije me ostavljao ni na minut. Sva njegova pažnja bila je posvećena meni. Nijednom nije pogledao drugu ženu. Da, bila je to moja lična pobjeda!

Obroci su bili ogromni, ni u čemu se nisam ograničavala. Meso, krompir, pivo, jaja i šunka, kifle i kolači – cio ol inkluziv paket u Tunisu je bio potpuno iskorišten. Ja sam jela manje porcije, nisam htjela da jedem previše. Naravno da nisam zaboravljala da popijem svoju šoljicu čaja GoSlim.

Kasnije te večeri kada su djeca otišla na spavanje nakon cijelog dana igranja i kupanja, Igor i ja smo pijuckali vino, mazili se na balkonu hotelske sobe, pričali i gledali mjesec. Onda me je Igor podigao i odnio u sobu gdje smo vodili ljubav sa takvom strašću kakvu nismo osjetili od dana kad smo se upoznali. I tako se dešavalo svaki dan. Osjećala sam da mogu umrijeti od sreće!

Posljednje noći pred odlazak, dok smo stajali na balkonu, Igor je tražio da zatvorim oči. Tako sam i uradili i čula sam kako odlazi u sobu i vraća se.

“Otvori oči!”, rekao je Igor uzbuđeno.

Otvorila sam oči. Igor je klečao na desnom koljenu ispred mene. Držao je zlatni prsten u rukama.

“Hoćeš li da se udaš za mene?”
Na sekundu sam izgubila vid. Te riječi sam čekala svih ovih dugih 7 godina!

Čekala sam ih svaki dan. Sanjala sam o njima, zamišljala sam toliko puta kako ih izgovara. Osjetila sam kako mi se oči brzo pune suzama.

“Misliš li ozbiljno?”, nisam pronašla bolje riječi.

“Sasvim! Ti si najbolja, najljepša i želim da budeš moja žena. Stvarno! Neću više da dolazim i odlazim. Hoću da uvijek živimo zajedno!”

Briznula sam u plač, bacila mu se oko vrata i prošaputala kroz suze: “Da, hoću!”

Čim smo došli kući, otišli smo u općinu.

Moj san se ostvario! Moj san se ostvario! Dogodilo se čak i bolje nego što sam sanjala! Da, sreća mi je pomogla kad sam srela Amelu. Bila je to takva prilika. I iskoristila sam je.

Takva prilika se pruža svakome od nas u životu, iako jako rijetko. Mnogi od nas, prezauzeti dnevnim obavezama, jurnjavom za novcem i osjećajem manjka povjerenja prema svijetu, ne vide ovakve prilike.

Moj savjet: Pokušajte da u svemu iskoristite svoju priliku: svaki događaj koji se desi u vašem životu, ljudi koje srećete iz nekog razloga, priče koje pročitate iz nekog razloga, sve! Kada shvatite da sve to ima neko značenje – ne čekajte, zgrabite tu priliku! Ovo je tajna za postizanje sreće u životu. Nakon što iskoristite svoju priliku, vidjećete koliko će vaš život biti bolji na načine koje niste mogli ni da zamislite.

Kada sam čula Amelinu priču, i ja sam pomislila da je to sve laž. Ali sam ipak isprobala njen recept, taj GoSlim, jer ne mogu da znam dok ne probam. Mogla sam da budem skeptična i da se ne osvrnem na to i moj život bi bio haos. U najboljem slučaju se ništa ne bi promijenilo! Štaviše, ne bih ni znala da sam propustila svoju priliku…

Za one koji su čvrsto odlučili da budu sretni, lijepi, privlačni i ludo poželjni, uradiću ono što je Amela uradila za mene kad sam je srela. Pokazaću vam gdje možete naći stranicu proizvođača GoSlim za koju mi je rekla. Sve ostalo je u vašim rukama.

goslim


Ako želite poručiti GoSlim čaj po promotivnoj akciji od 50% cijene i linkovi za narudžbe se nalaze ispod:
BIH: Stara Cijena: 110KM – Nova Cijena: 55KM
LINK ZA NARUDŽBU

RS: Stara Cijena 5400RSD – Nova Cijena: 3700RSD
LINK ZA NARUDŽBU

MNE: Stara Cijena: 78EUR – Nova Cijena: 39EUR
LINK ZA NARUDŽBU