Sarajevo u magli

Katastrofa u BiH: zagađenje zraka je dostiglo kritičan nivo

MIŠLJENJE STRUČNJAKA: KAKO ZAŠTITI PLUĆA OD INFEKCIJA I TOKSINA

Nivo zagađenosti zraka u BiH izaziva zabrinutost.

2016. godine, zagađenost zraka u Sarajevu postigla je svoj rekord. Sadržaj štetnih materija u zraku bio je 30 puta veći od granice koju je odredila SZO. Rekord svih vremena postignut je 2017. kada je zagađenost vazduha u glavnom gradu bila preko 70 puta veća od dozvoljene. Situacija se samo pogoršala 2020. jer je zagađenost zraka 76 puta veća od dozvoljene. U BiH se nalaze 2 od 20 najzagađenijih gradova u svijetu. Smog uzrokuje bolesti srca i pluća kao i prijevremeno rađanje djece. Više od 100.000 ljudi godišnje umre zbog ovih razloga.

Zagađenost zraka ima negativno djelovanje na respiratorni sistem i uzrokuje razne bolesti.

Evo opasnih simptoma na koje treba da obratite pažnju:

Simptomi 1 i 2
Simptom 3

Ignoriranje problema dovodi do razvoja ozbiljnih bolesti:

Bolesti 1 i 2
Prehlada

Sve su ovo znaci da su pluća zagađena. Alveole kolabiraju, a kapilari koji obavljaju razmjenu kisika umiru. Kao rezultat, organima uopćeno, a osobito mozgu nedostaje kisika.

Deep Inhale – čaj s biljnim ekstraktima koji štite vaša pluća od toksina, čiste ih, jačaju zidove krvnih sudova i povećavaju elastičnost alveola . Ovo inovativno rješenje predstavljaju europski naučnici. Njegova formula uključuje: list podbjela, list sljeza, korijen bijelog sljeza, korijen sladića, plod komorača.

Deep Inhale

Njegova aktivna formula popravlja ćelije pluća oštećene zbog vanjskih uzroka, čisti pluća od štetnih i toksičnih materija i povećava prirodni imuni sistem.

Prije i poslije

Nakon korištenja čaja Deep Inhale, možete primijetiti sljedeće efekte*:

Statistika

Čak i ako živite u seoskom području i vodite zdrav život, pluća su vam u opasnosti. Mnogi proizvodi koje koristite, pasivno pušenje i ispušni gasovi iz automobila dovode do nagomilavanja sluzi u plućima. Ona uzrokuje otežano disanje, izaziva česte prehlade i respiratorne bolesti.

Zapamtite: lakše je spriječiti nego liječiti! Visok nivo zagađenosti zraka tjera nas da štitimo svoje tijelo od infekcija i toksina. Deep Inhale je najbolji proizvod za zaštitu respiratornog sistema. Možete ga naručiti samo preko službene stranice proizvođača. Izvori trećih strana nude falsifikate koji nemaju nikakve veze s čajem Deep Inhale i zato preporučujemo da ne naručujete ovaj proizvod na drugim stranicama. Budite zdravi!

U Bosni i Hercegovini Deep Inhale je dostupan preko interneta na stranici proizvođača. Sada se nudi s 50% popusta zbog velike prijetnje od širenja virusa u državi.

BIH: Stara Cijena: 110KM – Nova Cijena: 55KM
LINK ZA NARUDŽBU