Nutrivix Maja Hutalarovic

Mis turizma 2017. godine: učesnica izbora za miss otvoreno ispričala šta joj je pomoglo da pobijedi

Miss turizma 2017. Pobjednice u šest kategorija podijelile su s nama svoje utiske. Uspjeli smo porazgovarati sa jednom od njih – Miss Nutrivix, Majom Hutalarović. Djevojka je ispričala kako se pripremala za takmičenje i kako joj je u tome pomogao omiljeni proizvod.

Maja Hutalarović

Majo, vi ste poznata sportistkinja i izuzetno lijepa djevojka. Kako uspijevate sve to da postignete?

Zapravo to nije tako jednostavno. Iza lijepe spoljašnjosti krije se veliki rad na sebi. Malo ljudi zna da sam sklona debljanju. Suvišni kilogrami su mi smetali u sportu i u životu. Stalno sam se morala iscrpljivati dijetama da bih bila u formi. Jednom je malo falilo da zaglavim u bolnici zbog iscrpljenosti.

Ali sada se na Vama uopšte ne vidi da ste imali problema sa težinom.

Istina, sada više nemam nikakvih problema. I to zahvaljujući proizvodu Nutrivix – mom omiljenom dodatku za mršavljenje.

nutrivix maja

Majo, recite nam nešto više o ovom sredstvu.

Ovo je prirodni dodatak u čijem sastavu se nalaze samo biljni ekstrakti. Djeluje na ubrzavanje metabolizma i sagorjevanje masti. Spremala sam se za takmičenje uz njegovu pomoć. Nikako nisam mijenjala svoj način ishrane, jela sam šta sam htjela i još sam pri tome mršavila. Masne naslage sa struka i bedara su nestajale pred mojim očima.

A koliko vremena treba za takvo mršavljenje?

Skinula sam 9 kilograma za 2 sedmice bez nekog naročitog truda. A sve zahvaljujući tome što se u sastavu proizvoda Nutrivix nalazi mnogo vitamina i mikroelemenata i koža se vidno zategla. Nakon držanja dijeta odmah sam dobijala strije, a poslije upotrebe preparata Nutrivix njih nema. I sami to možete da vidite.

Da, Vi ste naprosto u idealnoj formi. Hvala Vam što ste nam odali svoju tajnu. I još jednom vam čestitamo na pobjedi!

Hvala Vam za čestitke. Idem da slavim.

Miss Nutrivix

A mi smo u međuvremenu odlučili da saznamo više o preparatu za mršavljenje Nutrivix. Je li on stvarno tako efikasan? Po svom sastavu, ovaj preparat nema konkurenciju – na prvom mjestu, u ovom sredstvu za mršavljenje se ne nalaze agresivna hemijska sredstva.

Na internetu smo pronašli mnogo pozitivnih komentara. I još smo otkrili da i prva pratilja konkursa za Miss turizma 2017. Sara Miletić koristi ovaj preparat. Djevojka je priznala da koristi ovaj dodatak već nekoliko godina i zato izgleda tako predivno.

Nutrivix

Samo za naše čitaoce smo pronašli službenu stranicu gdje se može naručiti Nutrivix. Sad je tamo popust od 50%.

BIH: Stara Cijena: 111.6KM – Nova Cijena: 55.8KM
LINK ZA NARUDŽBU

RS: Stara Cijena 6700RSD – Nova Cijena: 3350RSD
LINK ZA NARUDŽBU

HR: Stara Cijena: 578HRK– Nova Cijena: 289HRK
LINK ZA NARUDŽBU