Beauty Derm

Kako sam podmladila lice za nekoliko sedmica

Baka

Pozdrav svima! Vjerovatno se sjećate, prije godinu dana pitala sam vas za savjet – kako pomladiti lice ? Isprobala sam sve za kožu, kreme, maske, masaže itd. – sve je bila apsolutna glupost i gubitak novca. Koža mi i dalje ima iste stare bore.

Umorna žena, sa blijedim i prljavim licem, je ono što sam svakodnevno viđala u ogledalu.

U 45. godini izgledala sam kao 65-godišnja žena, bez sumnje će mnoge žene shvatiti moje stanje stalne depresije budući da se žele pogledati u ogledalo i vidjeti prekrasnu mladu ženu , a ne ženu od 65 godina sa mnogim problemima koji se odražavaju na njenom licu… Zaista sam željela izgledati dobro, jer imam muža, posao u kojem je moj izgled vrlo važan, a ne osjećajući se dobro u svojoj koži, umanjilo se moje samopouzdanje i u poslu i u privatnom životu.

Trebalo je nešto hitno učiniti !!!

Kako je vrijeme prolazilo počela sam da imam komplekse. Izlasci u javnost ili kupovina bili su pravi izazovi… Izgubila sam interesovanje za svoj izgled, toliko da čak nisam ni željela obnavljati garderobu. Kada bih se pogledala u ogledalo sa dobrom rasvjetom, odmah bi mi se raspoloženje pokvarilo jer sam vrlo dobro mogla vidjeti svaku boru!!! Kasnije sam počela misliti da se više ne sviđam mužu, s obzirom na to da je oko njega bilo puno lijepih mladih djevojaka. Mislila sam: “Zašto bi se divio ženi koja je, čini se, imala dvostruko više godina zbog ove naborane kože?”

Izgubila sam vjeru u masaže, tretmane za lice i drugo slično smeće, proizvođači obećavaju puno, ali bez rezultata. Razmišljala sam o plastičnoj operaciji. Ali to je bilo posljednje što sam željela. Prvo, operacija je jako skupa i drugo, znam mnoge slučajeve gdje su se nakon plastične operacije stvari pogoršale i bojala sam se istog problema.

Poklon života

Došlo je vrijeme kada sam bila toliko depresivna da sam prestala vjerovati da mogu naći rješenje svog problema, sve dok nisam upoznala prijateljicu svoje majke koja je imala iste godine kao i ona i ostavila me bez riječi… Žena koja je bila 20 godina starija od mene izgledala je mnogo mlađe od mene. ! Odmah sam je pitala:”Sabiha, kako uspijevaš biti tako mlada, imati savršeno lice bez bora ”.

Tada mi je Ivana ispričala sve o ovoj inovativnoj kremi « Beauty Derm» već duže vrijeme to je jedini tretman lica koji čini da bore potpuno nestanu.

Beauty Derm

Sumnjala sam u efikasnost te kreme, ali gledala sam Sabihu i vidjela rezultat na njenoj koži pa sam pomislila da moram isprobati ovaj naizgled efikasan proizvod. Naručila sam kremu i sutradan sam je već imala u svojoj kući. Istog dana sam započela tretman, ujutro i noću.

Nisam mogla vjerovati da sam za samo 7 dana već primijetila njegove efekte! Bore oko očiju su nestale! Mnogo skuplje kreme koje sam isprobala prije nisu uspjele ukloniti “stopalo vrane”, a ovaj proizvod, koji je MNOGO JEFTINIJI , uklonio ga je za nekoliko sedmica. Kolegice s posla su mi počele govoriti da da su mi oči prelijepe u posljednje vrijeme i da imam predivan osmijeh. Život mi se totalno promijenio i vratila sam samopouzdanje.

Before After

U čemu je tajna? Kako ste postigli tako dobar rezultat?

Nakon nekoliko sedmica upotrebe kreme “Beauty Derm“, zaista se nisam mogla prepoznati u ogledalu. Odraz koji je bio u ogledalu pokazivao je mladu i lijepu ženu BEZ BORA. Sa glatkom i zategnutom kožom, bez tamnih krugova ispod očiju. Vidjela sam svježe, manje naborano, zdravo i puno čvršće lice. Nisam mogla da vjerujem!! Svi su primijetili! Počela sam dobijati komplimente od kolega. Moj muž je počeo zaljubljeno da me gleda, a moj sin je stalno govorio: “Moja mama je najljepša!” Ponovo sam stekla povjerenje u sebe i moji kompleksi su potpuno nestali, posebno jer je moja koža bila tako glatka i čvrsta, a izgledam i osjećam se opet mlado, svježe i sretno.

Toliko sam zadovoljna rezultatom da ga ne mogu prestati dijeliti! Sada savjetujem svim svojim prijateljima i poznanicima da kupe ovu kremu, jer sada kad sam je probala, mogu reći da zaista djeluje. I štaviše, savršeno djeluje! Također, osjećala sam da se čak i moje zdravlje poboljšava, jer ako se pogledate u ogledalo i sviđa vam se ono što vidite, to pozitivno utiče na vaše blagostanje. Počela sam bolje spavati, raspoloženje mi se poboljšalo, sada imam mnogo više energije i pozitivnih misli.

BeforeAfter

Žena, bez obzira na godine, može biti lijepa opet, bez plastičnih operacija ili skupih i beskorisnih krema i bez zdravstvenih kontraindikacija.

Ako vas je ovaj članak nadahnuo da isprobate ovaj tretman, molim vas ne zaboravite podijeliti svoje rezultate. Voljela bih vidjeti vaše rezultate.

Ako ste zainteresovani za isprobavanje kreme Beauty Derm, možete je naručiti putem ove web stranice. Nije skupa u odnosu na kreme protiv starenja koje reklamiraju vrhunske marke kod kojih plaćate samo naziv proizvoda, ali ne i rezultate koje očekujete. Vi birate.

Ako želite poručiti BeautyDerm kremu po promotivnoj akciji od 50% cijene i linkovi za narudžbe se nalaze ispod:
BIH: Stara Cijena: 110KM – Nova Cijena: 55KM
LINK ZA NARUDŽBU